Zo vandaag weer eens wat andere dingen gedaan. Afgelopen week 3 pakketjes binnen gekregen met Preiser poppetjes (die je zelf moet schilderen. Het ging om de Preiser 325 (baanpersoneel en reizende passanten). Maar in het derde pakje zat nog een leuke verrassing, namelijk ook een pakje Preiser zittende reizigers. Voor zover ik kan zien bijna helemaal compleet, dus dat was een leuke bonus.

Dus nu op deze winderige zondag middag fijn een beetje aan het schilderen. Voor het baanpersoneel heb ik de meeste kleuren wel in huis maar voor de reizigers zal ik er nog wel wat kleurtjes bij nodig hebben. Maar het is een priegelwerkje en gaat dus niet erg snel. Ik ben (omdat ik de kleuren al had) begonnen met het baanpersoneel.

Verder heb ik de aansluiting van het station op het klimspiraal aangesloten. De eerste proefritten gaan prima maar soms blijft er een loc staan op de eerste Engelse wissel. Dus maar eens kijken naar de stroomtoevoer.
Dan de rail door Dremelen en alle draden van het klimspiraal aansluiten op de bezetmelders.