Vandaag een mooi stammetje Fleischmann rijtuigen binnen gekregen die ik voor een prikkie op de kop heb getikt. Ze zijn van alle gemakken voorzien, verlichting, profi koppelingen, personeel en passagiers, Het gaat om 1 bagagerijtuig, 1 1e en 2e klas rijtuig, 1 2e klas rijtuig en 1 2e klas stuurstand. De stuurstand is vermoedelijk ook al digitaal. 

De stuurstand is digitaal en heeft werkende (en ook wisselende) verlichting. Ook kan ik onafhankelijk van elkaar de verlichting in het bestuurders of passagiersdeel aan of uit zetten. 

Gisteravond de nieuwe Donderbus stuurstand geprogrammeerd. En even getest in het goederen station. Alles werkt naar behoren, de kopverlichting wisselt met de rijrichting (gelijk met de locomotief) en de binnen verlichting kan ik apart schakelen.
Wel jammer dat Fleischmann heeft gekozen voor cool white ipv warm white. Dus misschien dat ik dat ooit nog eens ga aanpassen. Maar voor nu ben ik tevreden. 

Inmiddels zijn de coolwhite leds voorzien van een doorzichtig gele laklaag. Dit ziet er al veel natuurlijker uit.