Na een aantal dagen ziek te zijn geweest (de griepepidemie is eindelijk afgelopen en ik krijg opeens de griep?) met Pinksteren weer wat aan de baan gedaan. Begonnen met het solderen van de draden voor de blokken en de ringleiding. Ik soldeer draden van circa 40 cm aan de rail en voer deze door naar de onderkant. Als alle draadjes gesoldeerd zijn kan ik de baan opklappen en dan de aansluitingen naar de juiste decoder of de ringleiding maken.
Ook de eerste keerlusmodule via de post ontvangen, eens kijken hoe deze zich houdt in het klimspiraal en bij een goed resultaat er nog een bestellen voor de keerlus aan de linkerzijde.
Het baanplan voor de aansturing ook verder aangepast in Rocrail zodat alles straks semi geautomatiseerd kan rijden. Onderste helft is het schaduwstation, het rechterdeel het klimspiraal, bovenste helft is het station (verdeeld in een personen en goederen deel, en helemaal links het voorlopige einde van de baan, wederom een keerlus.