Zo na lange tijd eindelijk weer eens iets aan de treinbaan gedaan. Alle 29 wissels (dat zijn 36 servo’s) voor het bovendeel aangesloten, ingesteld en getest. Dat was een behoorlijk werkje. Zeker voor de Engelse wissels die bediend worden met 2 servo’s per wissel. En dus ook per stuk ingesteld moeten worden, maar wel via 1 digitaal adres worden aangestuurd.

Maar ze zitten er allemaal onder en het werkt. Nu verder met de blokken configureren. Alle blokken (80 stuks) zijn aangesloten maar moeten nu nog het juiste digitale adres krijgen. Dat hoop ik vanavond en morgen (vrije dag) af te kunnen ronden. Dan kan er volgende week met de keerlus voor het raam begonnen worden en kunnen we eindelijk weer eens een rondje rijden.

Ook moet de dradenboel nog een beetje gefatsoeneerd worden, maar eerst kijken of alles naar behoren werkt en dan de draden netjes bundelen en vastzetten.