Een regenachtige en stormachtige dag, dus tijd om eens wat klusjes onderhanden te nemen. Als eerste op de BR 70 en de BR 53 nieuwe schoorstenen geplaatst, deze waren afgebroken en nergens meer terug te vinden. Maar een bevriende collega heeft deze opnieuw voor mij geprint. Kleurtje erop en klaar.


Verder de BR 70 en de V 60 voorzien van een decoder. De BR 70 heeft standaard geen werkende verlichting dus dat was een simpele verbouwing, wel een stuk van het gewicht af moeten zagen om ruimte te maken voor de decoder. Verlichting (led) zal er in een later stadium worden ingebouwd,
Welke gek bij Fleischmann heeft er trouwens verzonnen dat de nieuwe geïsoleerde motorschilden wit moeten zijn? Zichtbaar op de eerste foto met de BR 70. Dus gelijk met de schoorsteen ook daar maar een likje zwarte verf over gedaan.
En ook de V 60 gedigitaliseerd. Deze heeft standaard maar aan 1 kant verlichting, dus daar een extra verlichtingssetje voor bestellen en dan ook de verlichting in orde maken. Op dit moment zit er 1 werkend gloeilampje in dus dit maar even zo gelaten. Hier was in ieder geval genoeg ruimte om een decoder in te bouwen dus hoefde er niet gezaagd te worden.
Beide locs rijden nu inmiddels digitaal als een zonnetje. Dat is niet gek voor een locomotief van zeker 50 jaar oud (de V 60).